Winterdeal – privélessen & groepslessen

!!!!!!!!!!!!!!!  WINTERDEAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Privélessen

Voor vele mensen is de winterperiode lastig. Je komt terug van het werk en het is al (bijna) donker. Je wandelingen met je hond zijn korter dan in de zomer, en je hond vindt het uiteraard niet zo leuk en begint er op den duur wat last van te krijgen.

Dog Balance kan je hierbij helpen! Met onze winterdeal hoef je niet meer alleen door de kou of in de regen, en we gaan ook zorgen voor leuke mentale stimulering van je hond zodat jullie samen op een leuke en positieve manier van de winter kunnen genieten 🙂

Gedurende de hele maand oktober kan je een 6-privélessenpakket bestellen voor 150 euro*. De 6 lessen moeten van eenzelfde activiteit zijn. Max. 3 lessenpakketten per hond.

Uit welke lessen kan je kiezen?

– Dogful Walking

Dankzij deze lessen zal je goed leren communiceren met je hond, en zal je hond de leiband als een veilige ruimte beginnen zien, waardoor het wandelen aan de lijn voortaan voor jullie beiden een leuk deelmoment wordt.

– Mind Gym

Mind Gym bestaat uit puzzels en denkwerk voor honden. Tijdens deze lessen leer je hoe je zelf op een gemakkelijke, ecologische en veilige manier puzzels kan maken die bij je hond passen, en ontdek je hoe je je hond stap voor stap puzzels kan leren oplossen.

– Tricks

Tricks zijn op cognitief niveau heel interessant. Je ontdekt in deze lessen hoe je hond leert, je leert zelf hoe je een trainingsplan kan maken op basis van de vaardigheden en de leermethode van je hond. Tricks stimuleren je hond enorm op cognitief niveau en verdiepen jullie band ontzettend veel. En het is zo’n leuke activiteit dat het elke keer een pleziervolle sessie wordt 🙂

– Neusspel

Tijdens de lessen Neusspel kunnen we verschillende dingen doen: speuren, vermiste personen leren zoeken, verloren voorwerpen leren zoeken (een speeltje of je sleutels bvb), of we kunnen ook geurherkenning aanleren (je hond een bepaald ingrediënt leren herkennen in een gerecht bvb).

– Hoopers Agility

Dog Balance heeft als eerste de Hoopers Agility in België ingevoerd. Deze nieuwe hondensport bestaat uit het afleggen van een parcours zonder sprongen en je leert je hond op afstand te sturen. Ideaal om je op het volgende agility seizoen voor te bereiden of om iets nieuws te doen samen met je hond.

– Cross Training & Life Skills

Cross Training is ook een zeer jonge hondenactiviteit die een paar maanden geleden voor het eerst werd geïntroduceerd in België door Dog Balance. Cross Training is een sport die in Italië is ontstaan en die bestaat uit het beoefenen van reeksen verschillende activiteiten die de 3 vaardigheidszones in aanmerking nemen (motorische, sociale en cognitieve zone). De activiteiten die in het kader van de Cross Training voorgesteld worden, worden zodanig ingedeeld dat ze een volledig trainingsplan op 360° vormen. Deze nieuwe sport helpt het ontwikkelen en het trainen van talrijke vaardigheden die zowel nodig zijn in het dagelijkse leven als in de andere hondensporten. Ideaal voor de huishond en voor de sporthond dus!

– Puppyopvoeding

Een pup opvoeden is hem de voorwaarden en de instrumenten bieden zodat hij zich optimaal kan uiten en ontwikkelen, hij al wat hem omringt kan begrijpen, hij een stevige basis kan opbouwen voor een verdere adequate ontwikkeling tot een vaardige, zelfstandige en gelukkige hond.

We zijn bemiddelaars voor de ervaringen van onze hond en één van onze verantwoordlijkheden is dus om de pup in zijn emotionele, sociale en cognitieve ontwikkeling te begeleiden.

– Coordination & Balance

Tijdens deze lessen wordt er aan de balans, de coördinatie, de proprioceptie en de zelfbeheersing van je hond gewerkt door middel van balanskussens, cavaletti, dozen, zitballen, enz.

– Treibball

De bedoeling van Treibball is dat de hond 8 grote fitnessballen in een goal drijft. De stappen worden uiteraard rustig opgebouwd.

– Impulscontrole oefeningen

Hier wordt aandacht gegeven aan zelfbeheersing in het dagelijkse leven en/of in de sport.

– Gelukkig met je hond:

Het is eigenlijk een opvoedingsparcours voor de volwassene hond. Hier worden verschillende aspecten van het samenleven met de hond aangepakt: veiligheid, regels, bij de groep horen, variëteit, ervaringen, liefde, vertrouwen, niet-verbale communicatie, wandeling, spel, aandacht, concentratie, zelfbeheersing, geheugen, …

Groepsdeal

Als jullie een groepje van 4 zijn, kunnen we een workshop op maat organiseren in één van de bovenvermelde activiteiten. De prijs voor een workshop van 2u is 100 euro* (25euro pp)

*excl. verplaatsingskosten en te gebruiken vóór 31 maart 2015.

Info en inschrijvingen: dogbalance.zenci@gmail.com ou 0471/29.40.34

 

 

Cet article, publié dans Activiteiten, AGENDA, Cursusaanbod, est tagué , , , , , , , , , , , , , , , , , . Ajoutez ce permalien à vos favoris.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s