AperoDog Workshops

Het concept van de AperoDog Workshops heeft als doel mensen met dezelfde passie en interesses bijeen te brengen. Door het uitwisselen van ideeën rond een aperitief en door oefeningen en praktijk zal je in het teken van spel en plezier je hond nog beter leren kennen en zal je nieuwe dimensies van de relatie ontdekken die jullie tot een groter welzijn en een diepere verbondenheid zullen leiden.

We zullen de week beginnen met de “Fun Obedience”op maandag. Met de “Fun Obedience” kan je gehoorzaamheid vergeten als een saaie activiteit! De verschillende oefeningen worden op een speelse manier aangeleerd. Je krijgt hier de opportuniteit om met de verschillende emoties van je hond te leren omgaan en om focus, (zelf)controle en communicatie te verbeteren.

Op dinsdag zullen we de wereld van de “Tricks”en de “Mind Gym, Coordination & Balance”verkennen. Deze activiteit stemt baas en hond op elkaar af en voegt aan de relatie een extra dimensie van verbondenheid en wederzijds begrip toe.

 

Op woensdag nemen we een duik in het geheime koninkrijk van de hond met het “Neusspel”. Rust, concentratie en samenwerking zijn hier de sleutelwoorden.

 

Het afwisselend deelnemen aan de verschillende activiteiten geeft jou en je hond de kans om nieuwe vaardigheden sneller te ontwikkelen. Het zal jullie een grotere flexibiliteit, zelfvertrouwen en creativiteit geven als jullie je moet aanpassen aan nieuwe situaties van het dagelijkse leven. Jullie verbondenheid zal eveneens steeds dieper worden dankzij een efficiënte en                                                              respectvolle wederzijdse communicatie.

Maandag 18u30-20u           Dinsdag 18u30-20u                      Woensdag 18u30-20u

Fun Obedience                     Tricks – Mind Gym                       Neusspel

Coordination & Balance

Vanaf 26 mei                        Vanaf 27 mei                                  Vanaf 14 mei

 

Keuze tussen 1 beurt of abonnementen van 5, 10 of 20 beurten. De hapjes worden door Dog Balance aangeboden.

Voor info en inschrijvingen: dogbalance.zenci@gmail.com

Cet article, publié dans Activiteiten, est tagué , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Ajoutez ce permalien à vos favoris.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s