Zin om een cursus clicker coaching te volgen en hiermee honden in nood te steunen ?

Het kan via een online cursus « clicker coaching ».

De clicker is een middel om met je hond te communiceren. Met de clicker kan je je hond bijna alles aanleren. Het is geschikt voor alle honden, van alle rassen en van alle leeftijden.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen. Je krijgt via mail de lessen met filmpje en uitleg over de oefeningen. Je krijgt ook elke keer een huiswerk tegen de volgende les.
Op het einde van die 10 lessen zal je vertrouwd zijn met de verschillende basisprincipes van de clicker coaching en je zal ook info gekregen hebben over hoe je het verder kan uitbouwen.

We vragen een kleine bijdrage van 1,50 euro zodat we hiermee dieren in nood kunnen steunen. Een dierbare vriendin van Dog Balance is momenteel in Nepal en werkt daar als vrijwilligster bij Street Dog Care.

Street Dog Care is een 100% non-profit organisatie gevestigd in Kathmandu, Nepal.

Ze zijn volledig afhankelijk van de steun van vrijwilligers en  de donaties van sympathisanten. Hun grootste doelstelling is het helpen een beter bestaan te creëren voor de vele straathonden die deze stad rijk is.

Ze werken samen met plaatselijke dierenartsen en vrijwilligers en houden wekelijks vaccinatiekampen in de stad. Honden worden behandeld aan hun verwondingen, huidaandoeningen, worden ontwormd enz. Ze proberen systematisch de populatie te beperken door castraties en sterilisaties uit te voeren.

Sinds kort hebben ze gelukkig een opvangcenter kunnen openen voor die honden die er het ergst aan toe zijn en niet meer zouden overleven op straat.
Niet alleen voor het welzijn van de honden, maar ook voor de plaatselijke bevolking streven zij dus een beter leven na voor iedereen.
Aangezien zij geen grote bekendheid genieten, hebben ze het erg moeilijk om fondsen te werven. Daarom deze cursus clicker coaching 🙂

De donatie kan je doen via de Paypal-knop hieronder, of via overschrijving op het rekeningnummer van Dog Balance: BE90001407948532, met vermelding Clicker coaching.

De opbrengst van deze cursus gaat volledig en integraal naar Street Dog Care.

Donate Button
Namens alle honden en de plaatselijke bevolking in Kathmandu : VAN HARTE BEDANKT !

Cet article, publié dans FREE - Gratuit, NEW ! Cours en ligne, est tagué , , , , , , , , , , , . Ajoutez ce permalien à vos favoris.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s